Manglende varmt vand – men nu er det der igen.

Også Bestyrelsen blev mødt med et koldt brusebad kl 6 i morges, og vi beklager hændelsen.  Det forholder sig sådan, at vores 6500 liter store varmtvandsbeholder skulle have det helt store service- og raperationsomgang samt udskiftet katolyseanlægget.

Beholderen som normalt har en varmtvandstemperatur på mellem 55 og 60 grader skulle være tømt og “kølet” af, inden arbejdet påbegyndte kl. 9 i morges. Vi var blevet bedt om at slukke for anlægget igår (hvilket vi gjorde kl 24.00) – og vi kunne så sammen bruge af de 6500 liter varmt / lunkent vand frem til kl. 8 i morges.

Dette har åbenbart voldt nogle problemer, som vi hermed gerne vil beklage – men hvis det kan være en trøst på “såret”, kan vi fortælle at vi med denne aktion både formår at skabe en besparelse samt fremtidssikre katolyseanlægget, så det er klar til vandet, når vi konventers til den nye fjernvarme (iflg Københavns Energi vil det være i 2017).

En fuldstændig udtømning af beholderen og service sker ca. hver 18 md. Det ekstraordinære i dag, er at vi samtidig får nyt katolyseanlæg, tilpasset vores nye rørsystem samt fremtidsikret til ny varmtvandsbeholder.

Dog vil lige indskyde at det kan være, at vi skal udskiftet noget nogle ventiler inde i beholderen på et senere tidspunkt, hvilket vi først kan tage bestik af når beholderen har været brugt i noget tid.

På billedet ses vores tømte varmtvandsbeholder, der er ved at blive serviceret indefra.