Beboerafstemning vedr. gårdprojektet

Københavns kommune har netop igangsat en undersøgelse af opbakningen blandt beboerne til projektforslaget for klimatilpasning og sammenlægning af gårdene i karréen.

Hver lejlighed har én stemme. Afstemningen foregår via e-boks og det er den ældste beboer på adressen, der modtager link til afstemningen i sin e-boks. Afstemningen slutter d. 7. juni 2017.

 

Hvis du oplever, at linket til beboerafstemningen i e-boks ikke virker, kan det skyldes opsætningen på din computer. Oftest kan det løses ved at kopiere linket ind i adressefeltet på en internetbrowser. Hvis det ikke lykkes, kan du skrive en mail til Annette Andersen på aander@tmf.kk.dk, hvor du oplyser, hvad du vil stemme og din adresse, så vil hun registrere din stemme.

Projektforslaget kan findes på: http://klimakvarter.dk/projekt/skt-kjelds-plads

For at gårdhaven kan indsstilles til politisk beslutning skal 2/3 af de afgivne stemmer være for forslaget. De positive stemmer skal samtidig repræsentere mindst halvdelen af ejendommens etageareal.

Københavns kommune og staten betaler for anlægget af den fælles gårdhave, mens ejendommene selv betaler den efterfølgende drift og vedligehold.