Næste workshop i LAR-projektet

Kære Beboere i Skt. Kjeldsgadekarréen

Vi holdt den første udviklerworkshop i søndags og fandt frem til hvilke værdier, der skal prioriteres højest ved det fortsatte arbejde. Vi tog også hul på disponeringen af gårdhaven og indkredsede hvilket udtryk vi efterstræver.

Næste arrangement er cykelturen i aften. Vi mødet på hjørnet Hedebygade / Enghavevej kl. 17.30. I kan stadigvæk tilmelde jer på mail til mig – indtil kl. 16.50!

På søndag den 18. maj holder vi workshop 2. Alle er velkomne! Vi mødes i ejerforeningens gård kl.12 og starter workshopen der. Vi spiser frokost sammen og der bliver også serveret noget sødt til ganen. Anden halvdel af workshopen foregår i lokalerne på Vennemindevej 39, st. Vi går i samlet flok derhen. Dagen skal resultere i jeres forslag til prototyper, der skal afprøves i målestok 1:1 i løbet af sommeren.

Tirsdag den 27. maj kl. 18-20 holder vi et ekstraindsat møde på Vennemindevej. Ved dette møde vil vi gennemgå tegninger for prototyper, der skal bygges i fuld størrelse i gården ved Workshop 3 den 15. juni, sammen med os fra rådgiverteamet og professionelle håndværkere.

Med venlig hilsen

LAR-projektgruppen