Rod på ejendommen

Kære beboere

Hermed et surt opstød.

Vi oplever endnu engang uanede mængder af skrald på ejendommen.

Denne gang både i gården og i skraldeskakterne, især i opgangen Ourøgade 19. Misbrug af skakterne har været et stort problem i den seneste tid. Husk på at vores ejendomsservice, Johnny, tømmer skakterne – også når du smide glasflasker, fulde mælkekartoner og uindpakkede bleer i skakten.

Vi kan ikke pointere nok, hvor dumt det er, bare at efterlade genstande på må og få på ejendommen på den måde. Vi betaler for at det bliver fjernet over vores fællesudgifter, og vores ejendomsservice bruger en stor mængde tid på at rydde op efter enkelte beboere, som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

Vi henviser endnu engang til at man i stedet benytter genbrugspladsen på Borgervænget.

Vi håber, at alle beboere vil være opmærksomme på dette problem. Oplever man, at nogen efterlader noget rundt omkring på ejendommen, må man meget gerne henvende sig til vedkommende, og spørge, hvornår det vil blive fjernet. Ved man hvem, der efterlader genstande rundt omkring, må man også meget gerne kontakte bestyrelsen på bestyrelse@bryggervangen.com og så vil bestyrelsen tage en snak med vedkommende, og afklare betaling for evt. at få genstandene fjernet.

Hilsner fra bestyrelsen