Beboerforslag: Legeplads

Desværre er der gået lidt koks i udsendelsen af beboerforslagene. Der har desværre manglet en formulering til forslaget omkring en legeplads i gården, denne følger her:

Forslag vedr. legeplads

Ønsket om en legeplads for de efterhånden mange af ejendommens mindste beboer er stort! Og de næste år bliver antallet af de små, nok ikke mindre, da mange er “tvunget” til at blive boende grundet de svære tider.

Det er ikke nogen hemmelighed, at etablering af en legeplads kan være en bekostelig affære, og da vi ikke ønsker at påføre foreningen større udgifter end hvad nødvendigt er, har vi undersøgt mulighederne for en gratis sponsoreret legeplads. Eneste udgift i denne forbindelse, vil være et fast månedlig beløb, som man betaler til leverandøren til vedligeholdelse, eftersyn mv. Det betyder at foreningen altid kender udgifterne, at ingen skal bekymre sig om hvem der skal vedligeholde pladsen og ikke mindst, om legepladsen er forsvarlig!

Vi foreslår at legepladsen etableres der hvor den nuværende sandkasse er. Altså at sandkassen fjernes, bænkene flyttes og vi derved kan have et område, som ejendommens mindste kan nyde glæde af!

Nedenfor kan læses det meste vedr. sponsoreret legeplads, og ellers kan man gå ind på www.indu.dk for yderlig info.

Til slut vil vi gerne tilføje, at vi selvfølgelig gerne melder os frivilligt som “tovholder” på projektet.

Vi håber at alle vil støtte op om forslaget, så vores dejlige have også kan blive til glæde for de mindste.

Forslaget er indsendt af:
Malene og Mads Haugaard
Ourøgade 29, st. th.