Ny info vedr rørprojektet – Bryggervangen 14 & 16 bemærk ændret tidsplan

Bestyrelse og rådgiver ønsker hermed igen at give beboerne information om den igangværende byggesag med udskiftning af brugsvandsinstallationer i køkken og badeværelse samt centralvarmeanlægget.

Tidsplan:

Vi kan oplyse, at hovedtidsplanen for projektet ændres for de sidste opgange, idet det fastholdes at påbegynde og afslutte en opgang hver 14. dag. For at følge dette mønster helt til slut, rykkes opstart i lejligheder i Bryggervangen 16 til primo 2012. Herved sikres, at der ikke mangler udførelse af arbejder i påbegyndte lejligheder ved jul og nytår. Se venligst revideret hovedtidsplan på sidste side.

For at tidsplanen overholdes, er det vigtigt, at køkken og badeværelse samt område foran radiatorer i stue og værelse er ryddet inden opstart og under udførelsen, således at håndværkerne har fri adgang.

 

 

Rensning:

Husk jævnligt at rense filtre (perlator) ved vandhaner i køkken og badeværelse – specielt i forbindelse med udskiftning af vandinstallation, idet der kan løsne sig snavs fra belægning i det gamle rørsystem ved åbning og lukning for vandet som stopper disse filtre.

Læs venligst hele skrivelsen fra vores rådgivende ingeniører Peter Jahn & Partner A/S her
Skrivelsen er ligeledes lagt i alle postkasser Ourøgade 21 & 19 samt Bryggervangen 12, 14 & 16