Tid og sted for årets ordinære generalforsamling

Kære ejere

Årets ordinære generalforsamling nærmer sig.
Denne afholdes: onsdag d. 10. april kl. 18 i Vibenshave, Nyborggade 9, 2100 København Ø (samme sted som sidste år). Der vil være let forplejning.

Sidder nogen derude med et bestyrelsesmedlem i maven, så er det tid til at komme frem! Vi ved allerede nu at vi har brug for nye kræfter i bestyrelsen. Er du i gang med at overveje, om det er noget for dig, og har du spørgsmål til, hvordan det mon er at sidde i bestyrelsen, er du mere end velkommen til at sende en mail med dine spørgsmål til bestyrelse@bryggervange.com.

Vi håber at mange af jer allerede har skrevet datoen i kalenderen, men skulle man uheldigvis være forhindret i at deltage, kan man benytte sig af muligheden for at videregive en fuldmagt. Fuldmagten bliver sendt ud til alle ejere sammen med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling.

Fuldmagten kan eksempelvis videregives til din nabo, din lejer eller en fra bestyrelsen. Ønsker du at bestyrelsen skal have din fuldmagt kan du lægge den i den sorte postkasse i gården ved nedgangen til kælderen under Ourøgade 31, eller i ejendomsservice postkassen ved Ourøgade 33, Kælderen. Du er selvfølgelig også velkommen til at aflevere fuldmagt i en af vores private postkasser.

Vi håber at se jer alle – vi ses!

Forventningsfulde hilsner fra bestyrelsen